Spring naar de inhoud

Matching Talent

Matching talent to Belgian industries

Op 15 juli 2022 kwamen de sociale partners van verschillende industriesectoren, vertegenwoordigd door PlastIQ, Co-Valent, Alimento, Cobot en Woodwize tot een akkoord met Vlaams minister Jo Brouns over het addendum ‘sectorgerichte aanpak van de Oekraïne-crisis’. Met zijn handtekening luidde de Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie & Landbouw het startschot voor een project dat vluchtelingen en nieuwkomers sneller aan een job moet helpen in de Vlaamse industrie.

“Matching Talent biedt ondersteuning aan werkgevers die hun vacatures willen openstellen voor nieuwkomers en Oekraïners”

Toekomstperspectief voor Oekraïners en nieuwkomers

Matching Talent is er om Oekraïners en andere nieuwkomers makkelijker aan een job te helpen in de Vlaamse arbeidsmarkt. Dankzij ons rechtstreeks contact met de gemeenten, OCMW’s, VDAB en bedrijven, sporen we snel opportuniteiten op en kunnen we hen zonder omwegen helpen aan een baan in een van onze spannende sectoren. Ze genieten van gratis opleidingen en begeleiding en gaan binnen de kortste keren aan de slag in een van onze bedrijven.

Geïnteresseerd in het aanwerven van nieuwkomers en/of Oekraïners? Of wil je als nieuwkomer snel aan de slag in een van onze boeiende bedrijven?
Lees alles over dit sectoroverschrijdend initiatief op www.matchingtalent.be

Meer weten over Matching Talent?

Wil je meer te weten komen over het Matching Talent project of zit je met vragen? Contacteer ons.

Lees meer

Nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info