Spring naar de inhoud

Nieuws

27.06.2024

Jaarverslag 2023: een jaar van groei, ontwikkeling en samenwerking!

Benieuwd naar het mooi resultaat dat we in 2023 hebben neergezet met het voltallige PlastIQ-team? We zijn trots om ons nieuwe jaarverslag te presenteren. Wat mag je zoal verwachten? Het jaarverslag zit boordevol: indrukwekkende facts and figures, boeiende projecten, impactvolle opleidingen, en nieuwe initiatieven.   Ontdek hoe PlastIQ de pionier blijft en werkzoekenden, werknemers en … Meer lezen

05.02.2024

LANCERING NIEUWE WEBSHOP

We zijn verheugd om u op de hoogte te brengen van de lancering van onze gloednieuwe webshop! ­čÜÇ Met onze webshop willen we het voor scholen zo eenvoudig mogelijk maken om didactisch materiaal te ontdekken, te bestellen en direct af te rekenen. Als trouwe partner krijgt u toegang tot een breed scala aan educatief materiaal … Meer lezen

22.02.2023

Matching Talent jaar verlengd

Het project Matching Talent, dat vorig jaar in het leven werd geroepen om Oekraïners en nieuwkomers meer kansen te geven om deel te nemen aan de Vlaamse arbeidsmarkt, wordt verlengd.

14.02.2023

PLASTIQ in een nieuw jasje

Le nouveau PlastIQ est arriv├ę! Er is de afgelopen maanden heel wat werk achter de schermen verricht en we waren gedwongen tot absolute geheimhouding. Maar nu mogen we eindelijk de sluier volledig oplichten. Ontdek PlastIQ 2.0, met een ge├╝pdate look en een nieuwe website.

28.01.2023

KIEM wordt PlastIQ Future

KIEM of Kunststof Is Een Missie kiest voor een naamsverandering en gaat vanaf nu door het leven als PlastIQ Future. Kunststof blijft een missie, maar de nadruk ligt nu nog meer op een vruchtbare toekomst in de kunststoffen.

Contact

In contact komen met een van onze medewerkers of heb je een specifieke vraag over onze diensten?

Vul het formulier in en stel ons je vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info