Spring naar de inhoud

Wat kan PlastIQ voor jou
als werknemer betekenen?

Al actief bij een kunststofverwerkend bedrijf, maar liggen je ambities elders of wil je gewoon eens iets anders? PlastIQ biedt jou de mogelijkheid om het beste te halen uit jouw carrière. Ambitie als teamleader of werkplekcoach? Wil je je kennis over plastics bijschaven of toch liever aan de slag als extrusie- of spuitgietexpert?

Ontdek alle opleidingen

Meer verantwoordelijkheid nemen of je carrière een vitesse hoger schakelen?
Lees meer

Bijscholing voor werknemers

Geef een nieuwe wending aan je carrière in de kunststofsector
Lees meer

Jouw toekomst in de kunststofindustrie

PlastIQ biedt toekomstperspectief en vult je skillset aan, zodat jij de volledige controle krijgt over jouw carrière in de kunststofindustrie. Als kunststofprofessional hoeven we je niet meer te overtuigen van de opportuniteiten die deze sector te bieden heeft. Toch zijn er nog heel wat kansen die je misschien laat liggen. Ontdek onze opleidingen en versterk je competenties, zodat ook jouw loopbaan future proof wordt. Expert worden, dat doe je zo.

PlastIQ - Get in touch with plastics
Giovanni De Maeseneer
"Een opleiding tot heftruckchauffeur stond lang bovenaan mijn lijstje droomjobs. Dankzij PlastIQ is mijn droom werkelijkheid geworden."
Giovanni De Maeseneer Lees meer

Interessant om weten

PlastIQ voorziet in meer dan 40 000 uren training per jaar, waarvan er meer dan 2 000 gaan naar het versterken van de competenties van werknemers die al actief zijn in de kunststofsector. Het opleidings- en sectorfonds leidt tussen de 300 en 400 mensen op en fungeert als partner van zo’n 80 kunststofbedrijven. PlastIQ zet ook in op diversiteit op de werkvloer, levenslang leren en het activeren van (nieuwe) talenten.

Get in touch with

Els Dekleermaeker

Adviseur opleidingen en arbeidsmarkt
+32 (0) 497 55 00 87 els.dekleermaeker@plastiq.be

Nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info