Spring naar de inhoud

PlastIQ future

Wat kan PlastIQ Future voor werkzoekenden betekenen?

PlastIQ Future, job security in plastics. Een carrière beginnen in de kunststof kan snel en zonder al te veel moeite. Wij effenen jouw pad, zodat je meteen aan de slag kan in een sector met toekomst. Het is en blijft onze belangrijkste missie. PlastIQ Future werkt daarvoor nauw samen met VDAB. Onze gezamenlijke inspanningen zorgen ervoor dat enkele van de sleutelposities binnen kunststofverwerkende bedrijven sneller ingevuld geraken.

Door korte, maar intensieve en praktijkgerichte opleidingstrajecten worden werkzoekenden opgeleid tot productiemedewerker of operator. Een opleiding tot operator of productiemedewerker achter de rug? Vul je cv aan met een attest rolbrugbediener of machineoperator kunststoffen.

“Doorloop het volledige PlastIQ Future-traject voor operatoren en steek 1 500 euro op zak!”

1 500 euro voor operatoren

PlastIQ Future richt zich in eerste instantie tot -26-jarigen die op zoek zijn naar een opleiding of vorming die hen kansen geeft op een job in de kunststofverwerkende nijverheid. Na het doorlopen van een operatortraject, van begin tot einde, ontvang je trouwens een mooie premie van 1 500 euro. Meer weten over het project?

Lees meer

Ook voor +26-jarigen

PlastIQ Future is niet enkel bedoeld voor -26-jarigen. De trajecten en opleidingen zijn toegankelijk voor alle leeftijden. Meer weten over jouw toekomstige job in de kunststoffenindustrie?

Lees meer

Wat kan PlastIQ Future voor werknemers betekenen

Je bent actief in de kunststoffenindustrie, maar ambieert een andere functie binnen het bedrijf waar je werkt? PlastIQ verzorgt via PlastIQ Future verschillende trajecten en opleidingen die je helpen een nieuwe richting te zoeken. Laat je omscholen tot heftruckchauffeur, bediener van rolbruggen en tal van andere profielen.

Lees meer

Wat kan PlastIQ Future voor bedrijven betekenen

Operatoren en productiemedewerkers in de kunststofverwerking staan hoog bovenaan het lijstje knelpuntberoepen binnen onze sector. PlastIQ Future garandeert niet enkel jobs voor werkzoekenden, het project helpt ook de continuïteit van jouw activiteiten te verzekeren met een constante instroom van gekwalificeerd personeel. PlastIQ Future houdt de vinger stevig aan de pols en past zijn opleidingen en trajecten aan aan de vraag komende uit de markt.

Raadpleeg onze online CV's

Doorgedreven begeleiding door gedreven instructeurs

Elk traject, elke opleiding start vanuit praktisch oogpunt. Niet al te veel theorie, wel een hands-on aanpak, waarbij de ‘cursisten’ op het einde van de rit niet zonder lege handen naar huis gaan. Onze ervaren instructeurs begeleiden van begin tot einde, en nog lang daarna, zelfs tot op de werkvloer.

Lees meer

Meer weten over PlastIQ Future?

Weten waar je aan de slag kan na het volgen van een PlastIQ Future-traject of opleiding?
Ontdek onze deelnemende bedrijven of krijg zicht op de toekomst van jouw bedrijf.

Lees meer

Nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info